Ciolacu îi cere lui Orban să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia: Nu se mai poate ascunde la nesfârșit în spatele propriilor interese electorale

186

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu îi cere premierului Ludovic Orban să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia de coronavirus. Cerința președintelui Camerei Deputaților vine în contextul în care în toamnă ar urma să fie reluate cursurile în școli și ar trebui să aibă loc alegerile locale. 

„Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia și se impune amânarea alegerilor locale și a deschiderii școlilor! Septembrie vine cu aceste două mari provocări, iar Orban nu se mai poate ascunde la nesfârșit în spatele propriilor interese electorale. Trebuie să le spună românilor ce are de gând! Sunt răspunsuri care trebuie date acum, nu în ultima zi, așa cum a făcut în toată această perioadă, când a lăsat vid legislativ de două ori din cauza incompetenței și delăsării Guvernului său. Orban trebuie să lase bâjbâiala și să spună clar, cu date exacte, care este situația epidemiologică și care este perspectiva. Se deschid sau nu școlile?! Se fac sau nu alegeri?! Sănătatea românilor și soarta copiilor noștri nu pot fi tranzacționate electoral!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Articolul Ciolacu îi cere lui Orban să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia: Nu se mai poate ascunde la nesfârșit în spatele propriilor interese electorale apare prima dată în Main News.

Source: New feed