Carmen Dan, despre remaniere: Nu ne temem de ce urmează, e firească această evaluare

580

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, susține că nu se teme de evaluarea premierului. Precizarea, în contextul în care în perioada următoare ar urma ca mai mulți membri ai Guvernului să fie schimbați, fiind vehiculat și numele ministrului de Interne, cunoscut ca un apropiat al lui Liviu Dragnea.

„Am discuții cu premierul României aproape în fiecare zi pentru că specificul activităților impune lucrul acesta. Comunicarea cu premierul este o comunicare bună.  Nu mi-a cerut premierul sa plec din funcție, premierul a spus ca urmează o evaluare și este normala. Nu ne temem de ce urmează, este fireasca aceasta evaluare”, a declarat Carmen Dan la Parlament.

Premierul face o evaluarea a miniștrilor din cabinetul pe care îl conduce, fiind vehiculate mai multe schimbări. Viorica Dăncilă a schimbat din funcțiile cheie din partid social-democrații care îi erau apropiați lui Liviu Dragnea, fost lider PSD. Carmen Dan a fost susținută în funcție de fostul președinte PSD, în prezent condamnat.

Articolul Carmen Dan, despre remaniere: Nu ne temem de ce urmează, e firească această evaluare apare prima dată în Main News.

Source: New feed