Carmen Dan, despre demisie: am întrebat dacă evaluarea ține de neperformanță și mi s-a spus că nu/Dan Barna: demisia vine târziu

531

Carmen Dan, ministrul demisionar al Internelor, își dedică ultima zi de lucru la minister întâlnirii cu polițiștii care vor să își ia rămas bun de la ea. Tot astăzi, cei pe care Carmen Dan îi consideră merituoși, vor fi premiați. 

Întrebată dacă îl va vizita pe Liviu Dragnea la Rahova, ministrul demisionar a spus: „O să am mai mult timp liber. O să am mai mult timp și pentru familia mea”.

Carmen Dan și-a dat demisia ieri din funcția de ministrul de interne după ce Viorica Dăncilă a decis că prezența ei nu face bine imaginii Guvernului. Dan a acuzat-o pe Dăncilă că a luat această decizie la presiunea președintelui Klaus Iohannis.

„Nu comentez precizările premierului Dăncilă, pot spune că am întrebat dacă evaluarea ține de neperformanță și mi s-a spus că nu. Atât de dezinformată am fost că propunerea este senatorul Moga, colegul meu”, a declarat în această dimineață Carmen Dan.

Liderul USR, Dan Barna, spune că demisia lui Carmen Dan trebuia să aibă loc cu mult timp în urmă

„Demisia doamnei Carmen Dan vine târziu, după ce am avut un ministru care efectiv a controlat bătaia cetățenilor pe 10 august, împingerea în dube a cetățenilor la Topoloveni și blocarea orașului Târgoviște. Trebuia să-și dea demisia de acum un an doamna Dan, dar doamna Viorica Dăncilă, la vremea aceea și ea o marionetă a lui Liviu Dragnea, a preferat s-o mențină mult prea mult în funcție”, susține Dan Barna.

Carmen Dan a venit la conducerea Ministerului de interne imediat după ce PSD a câștigat alegerile parlamentare în 2016. În această perioadă, ea a fost în centru atenției publice pentru modul în care Jandarmeria a reacționat la diverse manifestări publice.

Carmen Daniela Dan (nascuta in 1970, in Videle) a fost prefect de Teleorman in perioada martie – octombrie 2016, inainte ocupând funcția de subprefect. A fost singura femeie prefect in Teleorman. A demisionat apoi pentru a candida la Senat din partea PSD, unde a și fost cap de listă.  Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic si director executiv in cadrul Consiliului Judetean Teleorman din 2002 până în iunie 2012, lucrând alături de Liviu Dragnea. În toată această perioadă, ea a fost considerată ca fiind o apropiată a fostului lider PSD.

Sursa foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

 

 

Articolul Carmen Dan, despre demisie: am întrebat dacă evaluarea ține de neperformanță și mi s-a spus că nu/Dan Barna: demisia vine târziu apare prima dată în Main News.

Source: New feed