Bogdan Stanoevici, candidat la Primăria Capitalei: Sunt ținta unei hărțuiri din partea Gabrielei Firea / Reacția fostului actor după ce a fost demis de la conducerea Circului: Voi acționa în justiție

15

Lui Bogdan Stanoevici  i-a încetat contractul de management la Circul Metropolitan București, în urma unor verificări, demarate în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, ale Corpului de Control al Primarului Capitalei. Bogdan Stanoevici, candidat și la alegerile pentru Primăria Municipiului București, a declarat, pentru mainnews.ro, că în ultimul an a fost ținta unei hărțuiri sistematice din partea Gabrielei Firea.

„Eu știam de mult timp. Eu de 1 an de zile sunt ținta privilegiată a unei hărțuiri sistematice din partea Gabrielei Firea. Spre deosebire de ea, eu chiar fac management. Eu am luat o instituție care era într-o gaură neagră. Prin concurs am venit, chiar dacă ea m-a numit interimar la început”, a declarat Bogdan Stanoevici, pentru mainnews.ro.

Fostul actor a devenit director al Circului Metropolitan Bucureşti, în 2017, în urma unui concurs în care a prezentat un plan de management pe care, susține Bogdan Stanoevici, Consiliul General al Capitalei și Primarul General l-au validat

„Concursul l-am câștigat în baza unui proiect. Un proiect de management se face pe 4 ani și în el există diferite puncte care reprezintă ceea ce intenționează să facă cel care candidează. Candidatul propune și o bugetare a proiectelor respective, care se face pe baza bugetului instituției, pe baza unor studii de piață, etc.(…)Eu am considerat că fac un proiect de management ca să reabilitez această instituție, ceea ce am și făcut. Am adus-o la nivel European și mondial. Eu trebuia să salvez această instituție.

Răspunsul comisiei a fost validat de Consiliul General și de primarul Capitalei și a aprobat bugetele respective. Când am făcut cererea de alocări bugetare am făcut-o strict pe baza proiectului de management. Eu m-am încadrat strict în proiectele de management”, a explicat directorul Circului Metropolitan.

„Am să merg în Justiție”

Bogdan Stanoevici spune că hotărârea pin care a fost demis de la conducerea Circului Metropolitan București este una abuzivă, motiv pentru care va acționa conform legii.

„Eu am să merg în Justiție. Voi ataca această decizie despre care nu am fost informat. Nimic nu s-a făcut conform regulilor. Această hotărâre este abuzivă. Voi ataca în justiție Primăria și primarul pentru a fi repus în poziția de pe care am fost dat de-o parte în mod ilegal. Voi face toate demersurile conform legii”, a spus candidatul pentru Primăria Capitalei, pentru mainnews.ro.

„Firea nu a suportat că eu candidez la prezidențiale”

PMB anunțat că decizia demiterii lui Bogdan Stanoevici din funcția de director al Circului Metropolitan București a fost luată în urma unei verificări a Corpului de Control al Primarului General, începută în luna noiembrie,

Potrivit sursei citate, în urma controlului a rezultat „un management defectuos la nivelul instituției conduse de Bogdan Stanoevici, atât în calitate de angajator cît și în calitate de ordonator terțiar de credite”.

Bogdan Stanoevici a spus, pentru mainnews.ro, verificările Corpului de Control au început în timpul campaniei electorale din timpul alegerilor prezidențiale.

„Este o lichidare politică. Este evident. Gabriela Firea nu a suportat că eu, un subaltern, mi-am permis să candidez la prezidențiale.(…)Faptul că sunt candidatul partidului ADER pentru Primăria Capitalei a fost bomboana de pe colivă. Eu de un an de zile sunt o țintă. Eu în plină campanie electorală pentru prezidențiale a fost trimis Corpul de Cotrol al Primarului Capitalei pentru că “vezi domne’ ”, eu îmi făcusem sediul de campanie la circ. Când au venit le-am zis “mi se pare că e o insultă la adresa inteligenței mele”.  Verificările au început înainte de turul întâi”, afirmă Bogdan Stanoevici.

În informarea dată presei, PMB a menționat că verificările de la Circul Metropolitan București nu au implicații politice și nu au nici o legătură cu candidatura lui Bogdan Stanoevici la alergerile prezidențiale sau la cele locale.

Partidul ADER și-a lansat oficial, pe 25 ianuarie, candidatul în cursa pentru Primăria Capitalei, în persoana lui Bogdarn Stanoevici, fost ministru pentru Românii de Pretutindeni.

Bogdan Stanoevici a candidat, în noiembrie anul trecut, la alegerile prezidențiale, unde a obținut un număr de 39 118 voturi, adică un procent de 0,43%.

sursa foto: Facebook

 

 

Articolul Bogdan Stanoevici, candidat la Primăria Capitalei: Sunt ținta unei hărțuiri din partea Gabrielei Firea / Reacția fostului actor după ce a fost demis de la conducerea Circului: Voi acționa în justiție apare prima dată în Main News.

Source: New feed