Barna și-a depus candidatura la prezidențiale: Iohannis fost un pompier în momentele în care casa a luat foc. Dacă era mai implicat, poate nu am fi ajuns să luăm foc

429

Liderul USR, Dan Barna, și-a depus, vineri, candidatura la alegerile prezidențiale din partea Alianței USR PLUS, la Biroul Electoral Central. Acesta a declarat că timp de 30 de ani, România s-a obișnuit să aștepte puțin de la clasa politică.

(…)România are o nevoie de o schimbare și lucrul acesta a fost foarte clar prin rezultatul alegerilor europarlamentare. Timp de 30 de ani ne-am obișnuit să așteptăm puțin de la clasa politică, este momentul să avem obiective importante și să ne ținem de ele. (…) Am discutat cu mii de români, își doresc să trăiască aici în România cu familiile lor, și o întreb pe doamna Dăncilă, pe care o chem în continuare în fața Parlamentului, unde este această creștere economică de care vorbește tot timpul? Fiindcă românii nu o simt”, a declarat Dan Barna.

Acesta susține că va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale și va fi președintele României.

”Atuul pe care îl am în această competiție este exact energia și capacitatea de a reprezenta noua generație care vrea să se implice în salvarea României. Nu mai putem continua cu vechea clasă politică. România are nevoie de un președinte full time, un președinte prezent în fiecare zi în viața cetății. Putem vedea cu toții unde suntem. România are nevoie să înceapă să se dezvolte(…) Eu voi fi în turul al doilea cu siguranță și voi fi președintele României. Klaus Iohannis și PNL ne spun constant că mai bine nu se poate. Noi spunem că se poate. Președintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele în care casa a luat foc. Dacă era mai implicat și mai diligent, poate nu am fi ajuns să luăm foc”, a mai spus Barna.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Articolul Barna și-a depus candidatura la prezidențiale: Iohannis fost un pompier în momentele în care casa a luat foc. Dacă era mai implicat, poate nu am fi ajuns să luăm foc apare prima dată în Main News.

Source: New feed