Barna, către Dăncilă: Vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere în stradă. Puteți să folosiți elicopterul, că autostradă spre Moldova tot nu e

472

Liderul USR, Dan Barna, a postat un mesaj pe Facebook prin care o anunță pe Viorica Dăncilă că de o săptămână bate orașele și comunele din Moldova și stă de vorbă cu toți oamenii pe care îi întâlnește.

Barna îl invită pe premierul României la o primă dezbatere în stradă, în mijlocul oamenilor.

„Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor.

Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale.

Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți.”, scrie Barna pe Facebook.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, sâmbătă, în unanimitate, candidat al PSD la alegerile prezidențiale. Aceasta a declarat la finalul Congresului extraordinar al PSD că președintele Klaus Iohannis și liderul USR, Dan Barna, nu sunt apropiați de oameni.

„Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Dan Barna, nici domnul Iohannis nu-l au – nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei”, a spus Viorica Dăncilă.

Foto: Inquam photo/ George Călin

Articolul Barna, către Dăncilă: Vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere în stradă. Puteți să folosiți elicopterul, că autostradă spre Moldova tot nu e apare prima dată în Main News.

Source: New feed