Avocata lui Liviu Dragnea, după ce instanța a respins cererea de eliberare condiționată: Dacă strămutarea se va admite, această hotărâre va fi desființată

38

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat pentru Mainnews.ro, la scurt timp după ce Tribunalul București i-a respins fotului lider PSD cererea de eliberare condiționată că, în cazul în care Curtea de Apel va admite strămutarea procesului, această hotărâre va fi desființată.   

„Domnul Dragnea trebuia pus în libertate pentru că îndeplinea toate condițiile prevăzute de lege. În continuare instanțele române nu aplică legea. S-au raportat, probabil, strict la acel element, subiectiv, arbitrar, care reprezintă, chipurile, lipsa convingerilor că s-ar fi reeducat. Vedem ce se întâmplă cu strămutarea. Dacă strămutarea se va admite pe 14 (n.r. – iunie), această hotărâre va fi desființată. Domnul Dragnea nu capitulează, este dreptul dânsului încălcat”, a declarat Flavia Teodosiu, pentru Mainnews.ro.

Tribunalul București a respins, joi, cererea formulată de Liviu Dragnea de eliberare din închisoare. Instanța a decis că fostul președinte al PSD va putea solicita din nou să fie pus în liberate după data de 27 august 2021.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai 2019 la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Avocata lui Liviu Dragnea, după ce instanța a respins cererea de eliberare condiționată: Dacă strămutarea se va admite, această hotărâre va fi desființată apare prima dată în Main News.

Source: New feed