Andreea Moldovan anunță că ordinul care a dus la demiterea ei şi a lui Vlad Voiculescu a fost discutat cu Raed Arafat şi cu reprezentanţii INSP/ Voiculescu susține că șeful DSU este cel care trebuia să îl informeze pe premier

52

Andreea Moldovan susţine că ordinul care a modificat criteriile de carantinare şi care a atras demiterea ei din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi a lui Vlad Voiculescu a fost discutat pe parcursul a două zile cu reprezentanţi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică şi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Discutarea lor (n.r a măsurilor din ordinul MS) s-a făcut în două zile succesive, într-o companie mai mult decât selectă, reunind reprezentanţi ai INSP, ai DSU, printre care dl Arafat sau Călin Alexandru, iar din partea noastră epidemiologi. S-a revenit a doua zi cu clarificări şi discuţii suplimentare , aşa încât forma finală a fost reglementată cu toată lumea”, a declarat Andreea Moldovan.

Referitor la consultarea premierului privind acest ordin, Vlad Voiculescu a ezitat să dea un răspuns concret. „Am vorbit despre necesitatea modificării acelui ordin”, a spus fostul ministru.

Fostul ministru susţine că premierul ar fi trebuit să fie informat de Raed Arafat cu privire la acel ordin. Şi dacă ar fi fost o problemă, lucrurile astea se rezolvă, nu producea efecte imediate, stabilea nişte date pe baza unor decizii care se iau la nivel politic. Nu cred că îşi imaginează cineva că am fost demişi pentru acel ordin”

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

 

Articolul Andreea Moldovan anunță că ordinul care a dus la demiterea ei şi a lui Vlad Voiculescu a fost discutat cu Raed Arafat şi cu reprezentanţii INSP/ Voiculescu susține că șeful DSU este cel care trebuia să îl informeze pe premier apare prima dată în Main News.

Source: New feed