Alexandru Coita se mai gândește dacă va accepta funcția de consilier onorific al premierului/Decizia de numire a fost deja publicată în Monitorul Oficial

457

La o săptămână după ce numirea în funcția de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă a apărut în Monitorul Oficial, Alexandru Coita vine cu precizări. El susține că nu i-a dat încă un răspuns premierului. 

”Trebuie să vă comunic că am luat act cu relativă surprindere de decizia doamnei prim-ministru de a mă numi în această funcție, întrucât aceasta a venit în urma unei discuții exploratorii în care au rămas neclarificați parametrii concreți ai colaborării”, a scris Coita pe Facebook.

Alexandru Coita: Urmează să am o întrevedere lămuritoare cu doamna Dăncilă

Urmează să am o întrevedere lămuritoare cu doamna Dăncilă, în cadrul căreia o asigur de deplina mea disponibilitate de a identifica modalități de a dezvolta proiecte benefice pentru România. În funcție de rezultatul acestei discuții, dar și de o evaluare a celorlalte angajamente profesionale pe care le am în momentul de față, voi fi în măsură să iau o decizie fermă privind acest proiect”, susține Alexandru Coita într-o postare pe Facebook.

Alexandru Coita nu explică însă cum este posibil ca numirea să fie publicată în Monitorul Oficial, fără ca el să fi luat încă o decizie, fiind în faza de evaluare a propunerii.

„Acum, am decis să iau în calcul o schimbare pentru că a venit momentul să dezvolt proiecte reale pentru România, pentru că am ideile și expertiza pentru a face ceva bun pentru țara noastră, iar asta nu se poate întâmpla stând pe margine, ca observator sau analist, ci doar contribuind la luarea deciziilor.

Dar o hotărâre privind implicarea mea în viața publică sau în cea politică va fi luată doar în urma unei atente evaluări. Nu mă joc cu reputația mea, nu îmi doresc să fiu un accesoriu de imagine pentru nimeni și singura motivație de a intra în arenă este să livrez rezultate concrete pentru români”, susține analistul Alexandru Coita.

Analistul politic Alex Coita a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii publicate pe data de 12 iulie 2019 în Monitorul Oficial. Funcția este neremunerată.

Articolul Alexandru Coita se mai gândește dacă va accepta funcția de consilier onorific al premierului/Decizia de numire a fost deja publicată în Monitorul Oficial apare prima dată în Main News.

Source: New feed