Alexandra Furnea, supraviețuitor Colectiv: Chirurgul german nu repară doar ceea ce a stricat focul, ci și ceea ce a distrus corupția

373

Alexandra Furnea, unul din supraviețuitorii tragediei petrecute în anul 30.10.2015 la clubul Colectiv a postat un mesaj dureros pe Facebook, prin care explică cum decurge una din nenumăratele ședințe de terapie recuperatorie. Astăzi se fac patru ani de când zeci de tineri și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv, iar după patru ani, Alexandra spune că „doctorul german nu repară doar ceea ce a stricat focul, ci și ceea ce a distrus corupția”.

„4 ani, îmi șoptesc, în timp ce trupul meu îmi cere liniște. 4 ani, îmi spun, în timp ce număr în gând operațiile și mă opresc când ajung la 24. 4 ani, zic cu voce tare, știind că mă așteaptă o viață întreagă de zile ca acestea, după o singură noapte în care s-a concentrat tot răul zecilor de ani de când țara noastră este la rândul ei un trup în suferință, care arde”, scrie Alexandra Furnea în postarea sa.

Tânăra supraviețuitoare va fi nevoită să urmeze toată viața tratamente dureroase pentru a se recupera.

„La 4 ani de la incendiul din Colectiv, chirurgul german nu repară doar ceea ce a stricat focul, ci și ceea ce a distrus corupția. Va trebui să facă asta cât timp trăiesc – cât timp trăim”, mai scrie Alexandra.

Alexandra a concluzionat:

„30 octombrie nu a fost doar o noapte, ci a continuat și după, pe asfaltul din fața clubului, unde s-a călcat peste mâini întinse după ajutor, în spitale, unde minciunile au permis mizeriei să se ascundă în carnea noastră, ucigând, în sala de judecată, unde adevărului i se pune palma peste gură, în tot ceea ce este acum România, 4 ani mai târziu: o șansă la schimbare, ratată. 4 ani de la Colectiv, dar noi – noi toți – continuăm să ardem”.

Vezi AICI postarea Alexandrei Furnea:

Articolul Alexandra Furnea, supraviețuitor Colectiv: Chirurgul german nu repară doar ceea ce a stricat focul, ci și ceea ce a distrus corupția apare prima dată în Main News.

Source: New feed