Alege o canapea modernă pentru livingul tău!

1029

Dacă mizezi pe confort în living, ar trebui să începi de la alegerea canapelei perfecte. Aleasă corespunzător, poate deveni și o decorațiune perfectă de interior, încântându-i nu doar pe locatari, ci și pe oaspeții care ne vizitează.
Această mobilă se află adesea în centrul încăperii. Canapeaua poate juca în principal un rol practic, fiind locul întâlnirilor, distracției și relaxării sau exclusiv decorativ. Ce canapea vei alege depinde de ce funcție va îndeplini în încăpere.

Canapea extensibilă pentru living

Deoarece nu toți își pot permite un dormitor separat, o canapea extensibilă va fi cea mai bună soluție. Tocmai ea se bucură de ani buni de cea mai mare popularitate, asigurând un loc confortabil pentru relaxarea zilnică sau pentru sărbători. Pe ea îi vei găzdui pe cei apropiați, însă va înlocui cu succes patul din dormitor, pe care vor încăpea liber cel puțin două persoane.

Canapelele cu funcție de dormit sunt cel mai adesea dotate cu un recipient pentru lenjerie, care permite depozitarea accesoriilor, pe care ar trebui să le avem mereu la îndemână. Vor permite de asemenea o mai bună organizare a spațiului, asigurând ordinea și disciplina.

Canapea matlasată pentru living
La cei, care preferă amenajări puțin mai elegante în living, știm că o canapea modernă, simplă nu intră în discuție. De aceea, cu gândul la interioare mai interesante, au apărut canapelele matlasate, în stil chesterfield sau mai moderne sau scandinave — cu matlasări delicate pe spătar sau șezut.
Trebuie reținut că, uneori chiar și cusăturile delicate și nasturii care sunt vizibili pe suprafața canapelei conferă mobilierului o linie mai delicată, ce poate aduce o notă caldă spațiului respectiv, conferind interiorului eleganță și stil.
Canapelele matlasate sunt disponibile într-o paletă largă de culori, astfel le poți adapta perfect interiorului casei tale. Populare sunt printre altele canapelele în nuanțe de verde de sticlă și negru adânc sau gri.

Canapea modernă

Popularitatea canapelelor moderne se bucură de un interes constant, iar toate acestea indifierent de caracterul universal și atemporal al acestei piese de mobilier. Forma lor simplă, liniile necomplicate, culorile și funcțiile îi vor satisface aproape pe toți!

Canapelele moderne sunt piese de mobilier cu șezut adânc și moale – toate acestea pentru a te putea cufunda confortabil în adâncul lor, relaxând nu doar corpul, ci și mintea. Mai mult, canapelele moderne sunt tot mai des dotate cu posibilitatea reglării spătarelor sau adâncimii șezutului, adaptându-se perfect poziției ocupate la momentul respectiv.

Nu te teme să combini culori și texturi – canapelele moderne sunt disponibile în multiple variante de culori, iar textura țesăturilor utilizate poate doar să încânte! Plușul moale sau împletitura rezistentă sunt țesături, care pot fi și foarte practice. Adesea sunt îmbogățite cu funcții inovatoare, care nu permit absorbția lichidelor în profunzimea mobilierului sau îngreunează arderea, lucru deosebit de util în încăperi folosite frecvent.

O canapea modernă se pretează perfect în rolul mobilierului de relaxare într-un living modern amenajat, precum și aranjată corespunzător poate completa un interior în stil clasic sau scandinav.