2021, an decisiv pentru PNL. Florin Roman: Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid

23

Deputatul Florin Roman susține că pierderea alegerilor „a învolburat apele în PNL”, menționând că în cursului acestui an va avea loc congresul în care formațiunea își va alege conducerea. Parlamentarul liberal precizează că cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR.

„2021 este anul Congresului și in PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele in partid. Guvernul Citu are o misiune grea. Cea mai dificila lupta va fi cea din interiorul guvernului, unde USR lupta cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. In parlament se anunța o lupta pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la ținta de toți “partenerii” politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua împrospătare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a început deja!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Parlamentarul susţine că politicienii se gândesc la interesele proprii, în detrimentul intereselor cetăţeanului, considerând că intrarea în Parlament a AUR arată „eşecul unei clase politice încremenită în trecut, dar şi eşecul sistemului educaţional”.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul 2021, an decisiv pentru PNL. Florin Roman: Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid apare prima dată în Main News.

Source: New feed